21 Kasım 2013 Perşembe

jinekomasti ameliyatını hangi doktor yapar

Jinekomasti ameliyatı dediğimiz erkeklerde meme büyümesi sorununu hangi doktorun tedavi ettiği sıkça sorulan sorular arasındadır.
 
Jinekomasti dediğimiz ameliyatı estetik ve plastik cerrahi doktorları yapar. Estetik cerrahlar bu ameliyatı zorunluluktan değil tamamen husisi bir ameliyat olarak yaparlar. Bu yüzden de zaten devlet jinekomasti ameliyatlarını karşılamaz. Devlet tamamen zorunlu olan estetik ameliyatları değerlendirir ve ödemesini yapar.
 
Jinekomasti ameliyatını her estetik ve plastik cerrahi uzmanı yapar mı ? Bu sorunun cevabı teorik olarak evet pratik olarak hayır olacaktır. Çünkü bazı ameliyatlara her estetik cerrahın hevesi olmuyor veya yapmak istemiyor. Bu yüzden bu ameliyatı hakkıyla yerine getirecek olan estetik cerrahlar da piyasada oldukça azdır.
 
Jinekomasti ameliyatını ya lipo yada cerrahi olarak yapılan tedaviler olarak ayırabiliriz. Ama iş teoride oduğu kadar basit ve pratik değildir. Bunun nedeni de açıktır. Çünkü meme den ne kadar yağ alınacağı ve vücudun yapısına göre ne kadar meme kalacağını hesaplamak gerçekten oldukça ciddi bir iştir.
 
Bu yüzden bu ameliyatı olmayı düşünüyorsanız mutlaka bu işte uzman ve bu ameliyatı sıklıkla yapan el pratiği gelişmiş estetik cerrahlara ulaşmanız gerekir. Ben ali mezdeği olarak ister ben ister bu işi yapan bir başka arkadaşım size en iyi ve doğal sonuçları vereceğine inanıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder